Editie 57 werd verzorgd door Marcus en Jeroen. Locatie: Westerweg.

Menu

Gefermenteerde bloemkool

---

Aardpeer met hazelnoot
Sep Moser Gruener Veltliner 2015

---

Revelation Chardonnay 2015

---

Andijvie stamppot nieuwe stijl
Iterdade de Sao Miquel 2015

---

Rode Linzensoep (cook.leijen.net/linzensoep.html)
Spaetburgunder 2013

---

Chocolade, venkel & peer
Mountain Wine 2009
plaatje: aardpeer_hazelnoot2.jpg plaatje: menu2.jpg plaatje: aardpeer_hazelnoot1.jpg plaatje: chocolade_venkel_peer.jpg plaatje: borrel.jpg plaatje: kokjeroen.jpg plaatje: aantafel1.jpg plaatje: aantafel2.jpg plaatje: borrel2.jpg plaatje: gefermenteerde_bloemkool.jpg plaatje: menu.jpg plaatje: langoustine_met_pompoen2.jpg plaatje: andijvie_stamppot_nieuwe_stijl2.jpg plaatje: maitre_marcus.jpg plaatje: deheren.jpg plaatje: langoustine_met_pompoen.jpg plaatje: eettafel.jpg plaatje: andijvie_stamppot_nieuwe_stijl.jpg