Editie 55 werd verzorgd door Paul en Frank. Locatie: Mattenbiesstraat.

Menu

Zeeuwse platte oester
Champagne brut - Michel Turgy

---

Nephrops norvegicus
Niederhaeuser Hermannshoehle Spaetlese

---

Zeewolf met hazelnoot en aardpeer
Domaine de gandines Vire-Clesse 2015

---

Blackened eendenlever
Piovene Porto Godi

---

Australische hertenbout
Chateau de la Liquiere 2015

---

Pavlova met vers fruit
Moscato d'asti 2015



Voor de tweede maal in de geschiedenis van het Hereneten waren we niet compleet. Marcus kon helaas niet aanwezig zijn vanwege een.... longontsteking. History repeats.

Deze editie was het eerste etentje uit cyclus 3.

Bij de recepten:

Er is flink gefreestyled en geimproviseerd:

  • Ganzenlever is eendenlever geworden
  • Hertenballetjes is Australische hertenbout geworden
  • Langoustines: zie de youtube instructie film
plaatje: IMG_2522.JPG plaatje: 170318_Hertenbout.jpg plaatje: 170318_Gasten_Henk_en_Pepijn.jpg plaatje: IMG_2520.JPG plaatje: 170318_Langoustines.jpg plaatje: IMG_2521.JPG plaatje: 170318_Pavlova.jpg plaatje: IMG_2519.JPG plaatje: Menu_Mattenbies_-_Frank_en_Paul.jpg plaatje: IMG_2518.JPG