Editie 53 werd verzorgd door Jeroen en Frank. Locatie: Shakespearelaan.

Menu

Bruchetta muhamarra
Baumard Brut

Bietensalade met witte bonen
Soave Corte Sant'Alda 2013

Scheermessen en quinoa
Albarino D Fefinane 2014

Coquilles met groene kruiden en chorizo
Chardonnay Bugey 2012

Patrijs met Jus de Veau en worteltjes
Corbieres Chateau La Voulte Gasparets 2013

Bread and Butterpudding
Betuws Goud van Lubberhuizen | Raaff


plaatje: de_heren_sep15.jpg plaatje: bloedworst.jpg plaatje: burn_bread.jpg plaatje: paul_henk.jpg plaatje: parelhoen.jpg plaatje: scheermessen.jpg plaatje: coquilles.jpg plaatje: calvados.jpg plaatje: bread.jpg

De uitgaven voor dit hereneten bedroegen ongeveer 270,- Euro.

recepten_jeroen_frank_utrecht19sep15.pdf