Editie 45 Editie 45 werd verzorgd door Henk en Jeroen. Locatie: Westerdijk. 26 februari 2011 Henk & Jeroen Inhoudsopgave 26 februari 2011 Henk & Jeroen Menu Welkom Voorgerecht Voorgerecht Hoofdgerecht Nagerecht ToDo Schema voor de avond Alternatief voorgerecht Uitgaven Menu Welkom Carpaccio van zalm met gember en sojasaus Brut Zero Grand Cru, Varnier Fanniere recept:Chiara Voorgerecht Tarte Tartin met groente Hemina Pannonhalmi 2008 Wit recept:Topkoks 2 p.85 Voorgerecht Op de huid gebakken zeebaars Meridienne Domaine de L'Arjolle 2009 Rose recept:Koken als Kaatje p.40 Hoofdgerecht Entrecote van het Simmentalerrund Domaine Richeaume 2008 Rood recept:Koken als Kaatje p.92 Nagerecht Parfait van koffie met appelgelei Alvear Solera 1927 Vino Dulce Natural recept:Koken als Kaatje p.114 ToDo -Recept voor amuse (idee: iets met mascarpone en stukjes dadel) -Jeroen koopt entrecote op donderdag of zaterdag bij Lindenhoff Schema voor de avond Zalm / Champagne 19:00u Zeebaars 19:45u Tarte Tatin 20:15u Entrecote 21:30u Parfait 22:30u Alternatief voorgerecht Kabeljauw met Rieslingjus recept:Topkoks 2 p.67 recept:Kruidenolie Cook & Chemist p.86 Uitgaven Jeroen 23,- Champagne 62,- Entrecote 5,- Groente Turk Totaal: 90,- Henk Related Posts: Editie 48 Editie 47 Editie 46 Editie 64 Editie 59